Menyang kontèn

Kabiskopan Dourados

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Dourados

Dioecesis Auratopolitanus

Diocese de Dourados
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiCampo Grande
MetropolitanCampo Grande
Statistik
Amba68.300 km2 (26.371 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2011)
485,927
353,000 (72.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké15 Juni 1957 (67 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Conceição
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopHenrique Aparecido De Lima
Biskop Agung MetropolitanDimas Lara Barbosa
Biskop emeritusAlberto Johannes Först, O.Carm.
Situs web
www.diocesededourados.com.br

Kabiskopan Dourados (Latin: Dioecesis Auratopolitanus) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Dourados, provinsi grejawi Campo Grande, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 15 Juni 1957: Didegake minangka Kabiskopan Dourados saka Kabiskopan Corumbá

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 22°13′43″S 54°48′37″W / 22.2285°S 54.8104°W / -22.2285; -54.8104