Menyang kontèn

Kabiskopan Paranavaí

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Paranavaí

Dioecesis Paranavaiensis
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiMaringá
Statistik
Amba8.699 km2 (3.359 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
237,071
201,510 (85.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké20 Januari 1968 (56 taun kepungkur)
KatedralCatedral Maria Mãe da Igreja
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGeremias Steinmetz
Biskop emeritusRubens Augusto de Souza Espínola
Situs web
www.maedaigreja.org.br

Kabiskopan Paranavaí (Latin: Dioecesis Paranavaiensis) yaiku kabiskopan sufragan ritus Latin ing provinsi grejawi Maringá, negara bagean Paraná, Brasil kidul. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral Maria Mãe da Igreja, sing didedikasikake kangge Maria Bunda Greja, ing kutha Paranavaí.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]