Menyang kontèn

Kabiskopan Limeira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Limeira

Dioecesis Limeirensis

Diocese de Limeira
Katedral Bunda Dolours
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiCampinas
MetropolitanCampinas
Statistik
Amba4.958 km2 (1.914 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
949,059
632,706 (66.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké29 April 1976 (48 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda Dukacita ing Limeira
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJosé Roberto Fortes Palau
Biskop emeritusVilson Dias de Oliveira, D.C.
Peta
Situs web
diocesedelimeira.org.br

Kabiskopan Limeira (Latin: Dioecesis Limeirensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Limeira, provinsi grejawi Campinas, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 29 April 1976: Didegake minangka Kabiskopan Limeira saka Kabiskopan Agung Metropolitan Campinas lan Kabiskopan Piracicaba

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 22°33′42″S 47°24′08″W / 22.5618°S 47.4021°W / -22.5618; -47.4021