Menyang kontèn

Kabiskopan Sobral

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Sobral

Dioecesis Sobralensis

Diocese de Sobral
Catedral Nossa Senhora da Conceição (2014)
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiFortaleza
MetropolitanFortaleza
Statistik
Amba18.920 km2 (7.305 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
917,000
777,000 (84.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké10 November 1915 (108 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Conceição
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopOdelir José Magri, M.C.C.I.
Biskop Agung MetropolitanJosé Antônio Aparecido Tosi Marques
Situs web
Situs Web Keuskupan

Kabiskopan Sobral (Latin: Dioecesis Sobralensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Sobral, provinsi grejawi Fortaleza, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]