Menyang kontèn

Kabiskopan Campanha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Campanha

Dioecesis Campaniensis in Brasilia
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiPouso Alegre
Statistik
Amba15.420 km2 (5.954 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
662,483
647,433 (97.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké8 September 1907 (116 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santo Antônio
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopPedro Cunha Cruz
Regional CNBB Leste 2.
Kabiskopan Campanha.

Kabiskopan Campanha (Latin: Dioecesis Campaniensis in Brasilia) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Campanha, provinsi grejawi Pouso Alegre, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 21°50′05″S 45°23′59″W / 21.8348°S 45.3997°W / -21.8348; -45.3997