Menyang kontèn

Kabiskopan União da Vitória

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan União da Vitória

Dioecesis Unionensis a Victoria

Diocese de União da Vitória
Katedral Ati Suci Yesus ing União da Vitória (2020)
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiCuritiba
MetropolitanCuritiba
Statistik
Amba10.009 km2 (3.864 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
216,328
183,879 (85%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké3 Desember 1976 (47 taun kepungkur)
KatedralKatedral Ati Suci Yesus ing União da Vitória
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopWalter Jorge Pinto
Biskop Agung MetropolitanJosé Antônio Peruzzo
Biskop emeritusWalter Michael Ebejer
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan União da Vitória (Latin: Dioecesis Unionensis a Victoria) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha União da Vitória, provinsi grejawi Curitiba, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]