Menyang kontèn

Kabiskopan Quixadá

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Quixadá

Dioecesis Quixadensis

Diocese de Quixadá
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiFortaleza
MetropolitanFortaleza
Statistik
Amba14.846 km2 (5.732 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
313,000
281,000 (89.8%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké13 Maret 1971 (53 taun kepungkur)
KatedralKatedral Keluarga Kudus ing Quixadá
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAngelo Pignoli
Biskop Agung MetropolitanJosé Antônio Aparecido Tosi Marques
Biskop emeritusAdélio Tomasin
Situs web
www.diocesequixada.org

Kabiskopan Quixadá (Latin: Dioecesis Quixadensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Quixadá, provinsi grejawi Fortaleza, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 13 Maret 1971: Didegake minangka Kabiskopan Quixadá saka Kabiskopan Agung Metropolitan Fortaleza

Referensi[besut | besut sumber]