Menyang kontèn

Kabiskopan Colatina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Colatina

Dioecesis Colatinensis
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiVitória
Statistik
Amba12.362 km2 (4.773 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
516,344
411,226 (79.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké23 April 1990 (34 taun kepungkur)
KatedralCatedral Sagrado Coração de Jesus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopDécio Zandonade, S.D.B.
Situs web
www.diocesedecolatina.org.br

Kabiskopan Colatina (Latin: Dioecesis Colatinensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Colatina, provinsi grejawi Vitória, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 23 April 1990: Didegake minangka Kabiskopan Colatina saka Kabiskopan Agung Metropolitan Vitória

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 19°32′15″S 40°37′50″W / 19.5375°S 40.6305°W / -19.5375; -40.6305