Menyang kontèn

Kabiskopan Lages

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Lages

Dioecesis Lagensis

Diocese de Lages
Katedral Bunda saka Kebahagiaan
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiFlorianópolis
MetropolitanFlorianópolis
Statistik
Amba18.417 km2 (7.111 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
338,301
290,000 (338,301%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké17 Januari 1927 (97 taun kepungkur)
KatedralKatedral Maria Bunda Kebahagiaan ing Lages
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopIrineu Andreassa
Biskop Agung MetropolitanWilson Tadeu Jönck
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Lages (Latin: Dioecesis Lagensis) yaiku kabiskopan sufragan ing provinsi grejawi Florianópolis, negara bagian Santa Catarina, Brazil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral Nossa Senhora dos Prazeres ing kutha Lages.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 27°49′01″S 50°19′33″W / 27.8169°S 50.3258°W / -27.8169; -50.3258