São Paulo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
São Paulo
Montagem Sampa.jpg
Nama jejuluk: Sampa
Lambang Bendera
Brasão da cidade de São Paulo.svg
Bandeira da cidade de São Paulo.svg
Data dhasar
Didegaké: 1554
Nagara: Brasil
Praja: São Paulo
Zona wektu (UTC-3)
Padunung:
- Metro
11.244.369 (2010)
19.672.582 (2010)
Kepadhetan sing ndunungi: 4.781/km²
Wewengkon: 1.260 km²
Kode telepon: 11
Situs web resmi: www.rio.rj.gov.br
Pulitik
Walikota: Gilberto Kassab
São Paulo satellite image, Landsat-5 2010-04-18 (cropped).jpg

São Paulo ya iku kutha gedhé dhéwé ing Brasil, kutha krajan São Paulo. Cacahé sing ndunungi ngluwihi 11 yuta jiwa sajeroning wewengkon sing ambané 1.522,986 km².

Pranala njawi[besut | besut sumber]