Dhaptar pamenang bebungah Nobel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki daftar panampa/pamenang Bebungah Nobel sing didaftaraké miturut negara. Jroning saben subjudhul; negara, jeneng pamenang diurutaké miturut marga.

Cathetan: "negara" ngarujuk marang negara panggonan wektu nampa bebungah, dudu negara kelairan; kajaba yèn dikenal minangka papan kalahian (conto ilmuwan Jerman, fisikawan Swiss). Jroning bab iki panampa dinaturalisasèkaké lan nampa bebungah ing negara naturalisasi, papan kalairan diwakili nganggo tulisan miring.

Afrika Kidul[sunting | Owah sumber]

Amérika Sarékat[sunting | Owah sumber]

Argentina[sunting | Owah sumber]

Australia[sunting | Owah sumber]

Austria[sunting | Owah sumber]

Bangladesh[sunting | Owah sumber]

Belanda[sunting | Owah sumber]

Belgia[sunting | Owah sumber]

Britania Raya[sunting | Owah sumber]

Cekoslowakia[sunting | Owah sumber]

Chili[sunting | Owah sumber]

Cina[sunting | Owah sumber]

Tibet[sunting | Owah sumber]

Denmark[sunting | Owah sumber]

Finlandia[sunting | Owah sumber]

Ghana[sunting | Owah sumber]

Guatemala[sunting | Owah sumber]

Hongaria[sunting | Owah sumber]

Islandia[sunting | Owah sumber]

India[sunting | Owah sumber]

Internasional[sunting | Owah sumber]

Iran[sunting | Owah sumber]

Irlandia[sunting | Owah sumber]

Israel[sunting | Owah sumber]

Italia[sunting | Owah sumber]

Jepang[sunting | Owah sumber]

Jerman[sunting | Owah sumber]

Kanada[sunting | Owah sumber]

Kenya[sunting | Owah sumber]

Kolombia[sunting | Owah sumber]

Korea Kidul[sunting | Owah sumber]

Kosta Rika[sunting | Owah sumber]

Kroasia[sunting | Owah sumber]

Meksiko[sunting | Owah sumber]

Mesir[sunting | Owah sumber]

Myanmar[sunting | Owah sumber]

Nigeria[sunting | Owah sumber]

Norwegia[sunting | Owah sumber]

Pakistan[sunting | Owah sumber]

Palestina[sunting | Owah sumber]

Prancis[sunting | Owah sumber]

Polandia[sunting | Owah sumber]

Portugal[sunting | Owah sumber]

Rumania[sunting | Owah sumber]

Saint Lucia[sunting | Owah sumber]

Spanyol[sunting | Owah sumber]

Swedia[sunting | Owah sumber]

Swiss[sunting | Owah sumber]

Tibet[sunting | Owah sumber]

Timor Wétan[sunting | Owah sumber]

Turki[sunting | Owah sumber]

Uni Soviet dan Rusia[sunting | Owah sumber]

Vietnam[sunting | Owah sumber]

Yugoslavia[sunting | Owah sumber]

Yunani[sunting | Owah sumber]

Deleng uga[sunting | Owah sumber]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]