Luc Montagnier

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Luc Montagnier
Luc Montagnier, 2008
Lair 1932
Chabris, Prancis
Kabangsan Prancis
Babagan Virologi
Institusi Institut Pasteur
Misuwur amarga virus HIV
Notable awards Nobel babagan Kedhokteran dan Fisiologi (2008)

Luc Montagnier (lair 18 Agustus 1932; umur 85 taun) inggih punika ahli virologi saking Prancis ingkang sampun angsal bebungah Nobel babagan Kedhokteran kaliyan Fisiologi 2008 bebarengan Françoise Barré-Sinoussi kaliyan Harald zur Hausen.[1]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Cithakan:Penghargaan Nobel dalam Fisiologi atau Kedhokteran