Virologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Virologi inggih punika ngèlmu ingkang nyinauni babagan makhluk suborganisme virus. Sapunika sanèsipun virus uga dpuntemukaken viroid lan prion. Viroid lan prion uga minangka kajian saking virologi.