Virologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Virologi inggih punika ngèlmu ingkang nyinauni babagan makhluk suborganisme virus. Sapunika sanèsipun virus uga dpuntemukaken viroid lan prion. Viroid lan prion uga minangka kajian saking virologi.