Virologi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Virologi inggih punika ngèlmu ingkang nyinauni babagan makhluk suborganisme virus. Sakpunika sanèsipun virus uga dpuntemukaken viroid lan prion. Viroid lan prion uga minangka kajian saking virologi.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Virologi&oldid=834539"