Virologi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Virologi inggih punika ngèlmu ingkang nyinauni babagan makhluk suborganisme virus. Sapunika sanèsipun virus uga dpuntemukaken viroid lan prion. Viroid lan prion uga minangka kajian saking virologi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Virologi&oldid=995735"