Dhaptar Pahlawan Nasional Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gelar Pahlawan Nasional Indonésia iku dianugerahaké marang para patriot lan warga kang dianggep duwé kontribusi wigati tumrap sajarah bangsa lan nagara Indonésia.

Daftar kang wis nampa gelar Pahlawan Nasional Indonésia:

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]