Dhaptar Pahlawan Nasional Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Gelar Pahlawan Nasional Indonésia iku dianugerahaké marang para patriot lan warga kang dianggep duwé kontribusi wigati tumrap sajarah bangsa lan nagara Indonésia.

Daftar kang wis nampa gelar Pahlawan Nasional Indonésia:

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Pahlawan Indonésia