Soerjopranoto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Soerjopranoto utawa kang asring karan Raden Mas Soerjopranoto (lair ing Yogjakarta, 11 Januari 1871 – kapundhut ing Tjimahi, 15 Oktober 1959 nalika yuswa 88 taun) iku Pahlawan Nasional Indonésia kang diresmekake déning Présidhèn RI, Soekarno, ing tanggal 30 November 1959 (Surat Dudutan Présidhèn Republik Indonesia No. 310 Tahun 1959, tanggal 30 November 1959).