Iswahyudi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Marsda Anumerta Iswahyudi

Marsda Anumerta Iswahyudi (lair ing Surabaya, Jawa Wetan, 15 Juli 1918 – séda ing Malaysia, 14 Dhésèmber 1947 nalika yuswa 29 taun) iku pahlawan nasional Indonésia. Bebarengan kaliyan Adisutjipto, Abdulrachman Saleh, lan Husein Sastranagara, Iswahyudi dikenal minangka tokoh kang ngedekake TNI AU Indonésia.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iswahyudi&oldid=1106860"