Achmad Soebardjo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Achmad Soebardjo
Gambar:Achmad subardjo.jpg
Mentri Luar Negeri Républik Indonésia 1
Lungguh
2 September 1945 – 14 November 1945
Présidhèn Soekarno
Kagantèni Sutan Syahrir
Lungguh
4 Agustus 1951 – 20 Desember 1952
Présidhèn Soekarno
Kadhisiki Mohammad Roem
Kagantèni Wilopo
Rerincèn priangga
Lair (1896-03-23)Maret 23, 1896
Nèderlan Karawang, Jawa Kulon, Hindia-Nèderlan
Pati Dhésèmber 15, 1978(1978-12-15) (umur 82)
Bangsa Indonésia
Propési Diplomat
Agama Islam

Mr. Raden Achmad Soebardjo Djojoadisoerjo (lair ing Karawang, Jawa Kulon, 23 Maret 1896 – pati 15 Dhésèmber 1978 ing yuswa 82 taun) ya iku tokoh pajuang kamardekan Indonésia, diplomat, lan tokoh Pahlawan Nasional Indonésia. Panjenengan uga Menteri Luar Negeri Indonésia kang pisanan. Achmad Soebardjo uga nduwèni gelar Meester in de Rechten, kang dianugrahi saka Universitas Leiden Walanda ing taun 1933. .

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Didhisiki déning:
tidak ada
Menteri Luar Negeri Indonésia
1945
Diganti déning:
Sutan Sjahrir
Didhisiki déning:
Mohammad Roem
Menteri Luar Negeri Indonésia
1951 - 1952
Diganti déning:
Wilopo

Cithakan:Pancasila Indonésia