Tirto Adhi Soerjo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Raden Mas Djokomono Tirto Adhi Soerjo (Blora, 18801918) punika panjenenganipun tokoh pers ugi tokoh kebangkitan nasioanal Indonésia misuwur ugi panjenenagnipun dados parintis persuratkabaran lan kewartawanan nasioanal Indonésia. Namanipun asring dipuncekak dados T.A.S..

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]