Tirto Adhi Soerjo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Raden Mas Djokomono Tirto Adhi Soerjo (Blora, 18801918) punika panjenenganipun tokoh pers ugi tokoh kebangkitan nasioanal Indonésia misuwur ugi panjenenagnipun dados parintis persuratkabaran lan kewartawanan nasioanal Indonésia. Asmanipun asring dipuncekak dados T.A.S..

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Cithakan:Pahlawan Indonésia