Tirto Adhi Soerjo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Raden Mas Djokomono Tirto Adhi Soerjo (Blora, 18801918) punika panjenenganipun tokoh pers ugi tokoh kebangkitan nasioanal Indonésia misuwur ugi panjenenagnipun dados parintis persuratkabaran lan kewartawanan nasioanal Indonésia. Asmanipun asring dipuncekak dados T.A.S..

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Pahlawan Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tirto_Adhi_Soerjo&oldid=991937"