KH Fakhruddin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

KH Fakhruddin (jeneng lair Muhammad Jazuli, 1890–28 February 1929)[1] ya iku ulama Indonesia lan Pahlawan Nasional Indonésia.[2] Dhéwéké ngrintis Badan Penolong Haji kanggo nulungi wong Indonésia kang kaji ing Mekkah.[1][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Nuralia, Lia; Imadudin, Iim (2010). Kisah Perjuangan Pahlawan Indonesia (ing basa Indonesia). Ruang Kata. ISBN 9786028389211. 
  2. ^ Mirnawati (2012). Kumpulan Pahlawan Indonesia Terlengkap [Most Complete Collection of Indonesian Heroes] (ing basa Indonesia). Jakarta: CIF. ISBN 978-979-788-343-0. 
  3. ^ "KH Fakhruddin Perintis Badan Penolong Haji Indonesia". Republika Online (ing basa Indonesia). 13 September 2015. Dijupuk 18 October 2017.