Kategori:Pati 1929

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wong-wong sing tilar donya ing taun 1929.
Uga pirsanana: Kategori:Lair 1929.


Kategori iki ora ngemu kaca utawa barkas.