Marthen Indey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Marthen Indey (lair ing Doromena, Jayapura, Papua, 14 Maret 1912 – kapundhut ing Doromena, Jayapura, Papua, 17 Juli 1986 nalika yuswa 74 taun) iku wong asli Papua kang dianugrahi gelar pahlawan Nasional Indonésia miturut SK Présidhèn No.077 /TK/ 1993 tgl. 14 September 1993 bbebarengan karo Frans Kaisiepo lan Silas Papare.