Kusumah Atmaja

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kusumah Atmaja

Kusumah Atmaja utawa kang nduweni jeneng jangkep Soelaiman Effendi Koesoemah Atmadja (lair ing Purwakarta, Jawa Kulon, 8 September 1898 – kapundhut ing Jakarta, 11 Agustus 1952 nalika yuswa 53 taun) iku salah siji pahlawan nasional Indonésia. Nalika jabat Ma, dheweke mindhah MA saka Yogyakarta menyang Jakarta.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kusumah_Atmaja&oldid=876427"