Kusumah Atmaja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kusumah Atmaja

Kusumah Atmaja utawa kang nduwèni jeneng jangkep Soelaiman Effendi Koesoemah Atmadja (lair ing Purwakarta, Jawa Kulon, 8 September 1898 – kapundhut ing Jakarta, 11 Agustus 1952 nalika yuswa 53 taun) iku pahlawan nasional Indonésia. Nalika jabat Ma, dhèwèké mindhah MA saka Yogyakarta menyang Jakarta.