Kusumah Atmaja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kusumah Atmaja

Kusumah Atmaja utawa kang nduwèni jeneng jangkep Soelaiman Effendi Koesoemah Atmadja (lair ing Purwakarta, Jawa Kulon, 8 September 1898 – kapundhut ing Jakarta, 11 Agustus 1952 nalika yuswa 53 taun) iku pahlawan nasional Indonésia. Nalika jabat Ma, dhèwèké mindhah MA saka Yogyakarta menyang Jakarta.

Cithakan:Pahlawan Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kusumah_Atmaja&oldid=1088032"