Pakubuwana X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sri Susuhunan Pakubuwana X
Pakubuwana X
Raja Surakarta
Miyos Surakarta, 29 November 1866
Séda Surakarta, 1 Februari 1939
Jabatan

Radyalaksana The Emblem of Surakarta Kingdom.svg Raja Surakarta

Sri Susuhunan Pakubuwana X utawi Radèn Mas Malikul Kusno (miyos ing Surakarta, 29 November 1866 – séda ing Surakarta, 1 Februari 1939 kanthi yuswa 72 taun) inggih punika raja ingkang kaping sadasa wonten ing kraton Surakarta. Ing tanggal 7 Nopember taun 2011 Pakubuwana X katetepaké déning pamaréntah Indonésia minangka Pahlawan Nasional[1][2]

Priksani ugi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Pakubuwana IX
Raja Kasunanan Surakarta
1893 - 1939
Dipunlajengaken
déning:
Pakubuwana XI

Cithakan:Pahlawan Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pakubuwana_X&oldid=1087717"