Sukarjo Wiryopranoto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sukarjo Wiryopranoto (lair ing Kesugihan, Cilacap, Jawa Tengah, 5 Juni 1903 – kapundhut ing New York, Amérikah Sarékat, 23 Oktober 1962 nalika yuswa 59 taun) iku pahlawan nasional Indonésia.


hore..