Gatot Mangkoepradja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Gatot Mangkoepradja (lair ing Sumedang, Jawa Kulon, 25 Dhésèmber 1898 – pati ing Bandung, Jawa Kulon, 4 Oktober 1968 ing yuswa 69 taun). Bapaké kanthi asma dr. Saleh Mangkoepradja, dhokter kapisanan saka Sumedang.

Pranala njaba[besut | besut sumber]