Wahidin Soedirohoesodo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wahidin Soedirohoesodo ya iku salah sawijiné pahlawan nasional Indonesia. Lair ing Mlathi, Sléman, Yogyakarta, 7 Januari 1852 lan kapundhut ing Yogyakarta, 26 Mei 1917 nalika yuswané 65 taun.