Johannes Abraham Dimara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Johannes Abraham Dimara (lair ing Korem, Biak Lor, Papua, 16 April 1916 – kapundhut ing Jakarta, 20 Oktober 2000 nalika umur 84 taun) iku Pahlawan Nasional Indonésia asli saka Papua. Amerga jasane dheweke karo Dr.J. Leimena diangkat dadi Pahlawan Nasional Indonésia.

Penghargaan kang wis ditampa dening Johannes Abraham Dimara yaiku:

  • Satyalancana Perang Kemerdekaan Kesatu
  • Satyalancana Bhakti