Johannes Abraham Dimara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Johannes Abraham Dimara (lair ing Korem, Biak Lor, Papua, 16 April 1916 – kapundhut ing Jakarta, 20 Oktober 2000 nalika umur 84 taun) iku Pahlawan Nasional Indonésia asli saka Papua. Amerga jasane dhèwèké karo Dr.J. Leimena diangkat dadi Pahlawan Nasional Indonésia.

Penghargaan kang wis ditampa déning Johannes Abraham Dimara ya iku:

  • Satyalancana Perang Kemerdekaan Kesatu
  • Satyalancana Bhakti