Izaak Huru Doko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Izaac Huru Doko (lair ing Sabu, Kupang, Nusa Tenggara Timur, 20 Nopember 1913 – kapundhut ing Kupang, Nusa Tenggara Timur, 29 Juli 1985 nalika yuswa 71 taun) iku pahlawan nasional Indonésiasaka Nusa Tenggara Timur.[1]) Dhèwèké sekolah ing Hollands Indlandsche Kweekschool (HIK, sekolah guru) ing Bandhung, Jawa Kulon. Bareng Herman Johannesdheweke ngedekake Timorsche Jongeren (Pemuda Timor) kanthi tujuwan ndadekake para pelajar Timor sa Indonésia.

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Cithakan:Pahlawan Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Izaak_Huru_Doko&oldid=1088479"