Izaak Huru Doko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Izaac Huru Doko (lair ing Sabu, Kupang, Nusa Tenggara Timur, 20 Novèmber 1913 – kapundhut ing Kupang, Nusa Tenggara Timur, 29 Juli 1985 nalika yuswa 71 taun) iku pahlawan nasional Indonésiasaka Nusa Tenggara Timur.[1]) Dhèwèké sekolah ing Hollands Indlandsche Kweekschool (HIK, sekolah guru) ing Bandhung, Jawa Kulon. Bareng Herman Johannesdhèwèké ngadegaké Timorsche Jongeren (Pemuda Timor) kanthi tujuwan ndadèkaké para pelajar Timor sa Indonésia.

Cathetan suku[besut | besut sumber]