Mas Mansur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:Mas Mansur.jpg
Kiai Haji Mas Mansur

Kiai Haji Mas Mansur (lair ing Surabaya, Jawa Wétan, 25 Juni 1896 – pati ing Surabaya, Jawa Wétan, 25 April 1946 ing umur 49 taun) iku tokoh Islam lan pahlawan nasional Indonésia. Panjenengané disarèkaké ing Pasaréyan Gipo, sisih wétan Masjid Ampel, Surabaya.



Didhisiki déning:
KH Hisyam
{{{jabatan}}}
1937—1941
Diganti déning:
Ki Bagus Hadikusumo