Idham Chalid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Idham Chalid
Gambar:Idham-chalid.jpg
Ketua Majelis Permusyawaratan Rakyat 3
Linggih
1972 – 1977
PrésidhènSoeharto
Kang sadurungéAbdul Harris Nasution
Kang sawiséAdam Malik
Ketua Dewan Perwakilan Rakyat 5
Linggih
1968 – 1977
PrésidhènSoeharto
Kang sadurungéMursalin Daeng Mamangung
Kang sawiséAdam Malik
Mantri Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat Republik Indonesia 1
Linggih
6 Juni 1968 – 28 Maret 1973
PrésidhènSoeharto
Kang sadurungéTidak Ada
Kang sawiséSurono Reksodimejo
Pratélan Wakil Mahamantri Indonésia
Linggih
24 Maret 1956 – 9 Juli 1959
PrésidhènSoekarno
Kang sadurungéDjanu Ismadi
Harsono Tjokroaminoto
Kang sawiséBoten wonten
Rerincèn dhiri
Lair(1921-08-27)Agustus 27, 1921
Nèderlan Satui, Hindia Nèderlan
PatiJuli 11, 2010(2010-07-11) (umur 88)[1]
Indonésia Jakarta, Indonésia
AgamaIslam

Idham Chalid (lair ing Satui, Hindia Nèderlan, 27 Agustus 1921 – pati ing Jakarta, 11 Juli 2010 ing umur 88 taun) inggih punika salah satunggalipun pulitikus lan mantri Indonésia ingkang gadhah pangaribawa ing jamanipun. Panjenenganipun ugi aktif kegiyatan kaagamaan lan ugi naté njabat Ketua Tanfidziyah Nahdlatul Ulama wekdal taun 1956-1984.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]