Mi letheg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mi letheg utawi mi lethek inggih punika mi saking Srandakan, Bantul ingkang didamel saking tepung tapioka lan gaplek.