Pèpès

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pèpès iwak mas

Pèpès ya iku cara ngolah bahan panganan (biyasané kanggo iwak) kanthi nggunakaké godhong gedhang kanggo mbungkus iwak lan bumbuné. Carané nggawé ya iku bumbu lan rempah dilembutaké lan ditambah godhongkemangi, tomat, lan lombok banjur diolèsaké iwak mas kang wis diresiki. Kabèh mau dibungkus nganggo godhong gedhang lan dibitingi. Bungkusan iki banjur dibakar (dipèpès) ing sak dhuwuring geni utawa areng nganti garing.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pèpès&oldid=1102458"