Kethoprak (panganan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kethoprak

Ketoprak ya iku panganan Indonésia kang ngaggo kupat. Lumrahé kang dodolan kupat nggunakaké grobag ing dalan-dalan. Bahan-bahan kang digunakaké ya iku tahu, bihun, timun, taoge lan uga bisa nganggo endhog kang digodhog, bumbu kanggo nglengkapi ya iku saos kacang, kecap, brambang gorèng.

Resep-resep ketoprak[besut | besut sumber]