Kethoprak (panganan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kethoprak

Ketoprak ya iku panganan Indonésia kang ngaggo kupat. Lumrahé kang dodolan kupat nggunakaké grobag ing dalan-dalan. Bahan-bahan kang digunakaké ya iku tahu, bihun, timun, taoge lan uga bisa nganggo endhog kang digodhog, bumbu kanggo nglengkapi ya iku saos kacang, kecap, brambang gorèng.

Resep-resep ketoprak[besut | besut sumber]