Kethoprak (panganan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kethoprak

Ketoprak yaiku panganan Indonésia kang ngaggo kupat. Lumrahé kang dodolan kupat nggunakaké grobag ing dalan-dalan. Bahan-bahan kang digunakaké yaiku tahu, bihun, timun, taoge lan uga bisa nganggo endhog kang digodhog, bumbu kanggo nglengkapi yaiku saos kacang, kecap, brambang gorèng.