Moho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Moho
Moho.jpg
Moho
Panggonan asal Indonésia
Tlatah utawa praja Jawa
Woworan pokok glepung beras
Buku masakan: Moho  Médhia: Moho

Moho iku jènising panganan kang digawé saka glepung beras. Moho iku panganan khas ing tlatah Jawa mligi ing Kabupatèn Blora lan saubengé. Panganan iki uga tinemu ing tlatah Kabupatèn Cirebon. Wujud panganan moho racaké bunder awarna putih lan pérangan dhuwuré mekrok mèmper wujud kuwé apem cingkir.

Uga delengen[besut | besut sumber]