Ès campur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ès campur

Ès campur ya iku ès watu sing dicampur karo woh-wohan. Ès campur iku werna- werna rasane manut campuran buah sing digunakke. buah kang diolah kaya dene melon, pepaya utawa kates, nangka, mangga utawa pelem, jambu, jeruk, bengkoang, pir, semangka, lan liya- liyane. sak liyane ès watu lan buah ugo ditambahi siru uawa gula pasir utawa gula jawa supaya legi. Nek wes mengko sekabehane mau dicampur dadi siji ing wadah terus di aduk sing rata. Wadahe sing dienggo misale gelas, mangkok, baskom, utawa panci.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ès_campur&oldid=965769"