Soto Betawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Soto Betawi

Soto Betawi ya iku soto khas Betawi kang duduhé digawé saka campuran santen lan susu. Isiné soto Betawi ya iku daging lan jeroan.[1] Istilah soto betawi, ana wiwit taun 1977-1978. Wong kang pisanan nganggo jeneng soto Betawi ya iku bakul soto ing laladan THR Lokasari (biyèn diarani Prinsen Park).[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]