Soto Betawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Soto Betawi

Soto Betawi yaiku soto khas Betawi kang duduhé digawé saka campuran santen lan susu. Isiné soto Betawi yaiku daging lan jeroan.[1] Istilah soto betawi, ana wiwit taun 1977-1978. Wong kang pisanan nganggo jeneng soto Betawi yaiku bakul soto ing laladan THR Lokasari (biyèn diarani Prinsen Park).[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]