Cethot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cethot utawa Cenil iku jajanan Indonésia sing asalé saka Jawa Tengah. Panganan iki digawé saka téla pohung sing diparut banjur didang. Jajanan iki wujudé bunder, cilik. Lumrahé jajanan iki ana warna abang, ijo, lan kuning.