Cethot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cethot utawa Cenil iku jajanan Indonésia sing asalé saka Jawa Tengah. Panganan iki digawé saka téla pohung sing diparut banjur didang. Jajanan iki wujudé bunder, cilik. Lumrahé jajanan iki ana warna abang, ijo, lan kuning.