Cethot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cethot utawa Cenil iku jajanan Indonésia sing asalé saka Jawa Tengah. Panganan iki digawé saka téla pohung sing diparut banjur didang. Jajanan iki wujudé bunder, cilik. Lumrahé jajanan iki ana werna abang, ijo, lan kuning.