Gandos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gandos
Gandos.JPG
Gandos kang wis digoreng
Informasi
Asal Indonésia
Dhaérah Jawa
Penyajian lan bahan
Bahan Beras ketan lan parutan klapa

Gandos iku panganan kagawe saka deplokan beras ketan kang ora alus lan dicampuri parutan klapa enom banjur di goreng.Ana ing tlatah jawa panganan gandos biasa kanggo sesajen ing sedekah bumi.