Gandos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gandos
Gandos.JPG
Gandos kang wis digoreng
Panggonan asal Indonésia
Tlatah utawa praja Jawa
Woworan pokok Beras ketan lan parutan klapa
Buku masakan: Gandos  Médhia: Gandos

Gandos iku panganan kagawe saka deplokan beras ketan kang ora alus lan dicampuri parutan klapa enom banjur di goreng.Ana ing tlatah jawa panganan gandos biyasa kanggo sesajen ing sedekah bumi.