Soto Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Soto Bandhung

Soto Bandhung ya iku panganan khas kutha Bandhung. Soto Bandhung iki kaperang saka daging sapi, lobak, sega putih, kedhelé ditambah garnis tomat, selèdri, lan bawang goreng. Soto Bandhung uga bisa dicawisake karo bergedèl, témpé, krupuk lan jeruk nipis. Soto Bandhung kang misuwur kawit biyèn (wiwit taun 1955) ya iku Soto Bandhung M. Tarya. Menu favorit Soto Bandhung iki ya iku nalika ditambahi perkedel kenthang kang isih anget ditambah emping.

Uga delengen[besut | besut sumber]