Soto Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Soto Bandhung

Soto Bandhung yaiku panganan khas kutha Bandhung. Soto Bandhung iki kaperang saka daging sapi, lobak, sega putih, kedhelé ditambah garnis tomat, selèdri, lan bawang goreng. Soto Bandhung uga bisa dicawisake karo bergedèl, témpé, krupuk lan jeruk nipis. Soto Bandhung kang misuwur kawit biyèn (wiwit taun 1955) yaiku Soto Bandhung M. Tarya. Menu favorit Soto Bandhung iki yaiku nalika ditambahi perkedel kenthang kang isih anget ditambah emping.

Deleng uga[besut | besut sumber]