Cenil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cenil
Cenil.JPG
Cenil diwur-wuri parutan klapa
Panggonan asal Indonésia
Tlatah utawa praja Jawa
Woworan pokok téla
Buku masakan: Cenil  Médhia: Cenil

Cenil bisa uga diarani cetil utawa cetot ya iku panganan kang bahan pokoké saka glepung téla. Panganan iki banjur digawé bunder-bunder (bulat) lan kotak utawa pesagi lan diwènèhi warna kanggo narik kawigatèn wong liyané. Cenil diwada panganan kang kagawé saka pathi ketéla pohung. Panganan iki bisa diwangun bunder-bunder lan disuguhaké karo parutan klapa