Ès goyobod

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ès goyobod iku ombénan Indonésia kang bahan bakuné saka santen kang mempèr karo es campur.[1] Ombénan iki digawé saka parutan ès, santen, cuwèran gula, lan sari kacang ijo sing dibekukaké kang disebut hunkwe. Bahan liyané kaya ta apokat lan kerokan klapa.

Waca uga[besut | besut sumber]

  • Dhaptar omben-omben Indonesia

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Ramadhany, M. Zakky (20 November 2012). "Cool Down or Warm Up With A Beverage From West Java". Jakarta Globe. Dijupuk 5 November 2013.