Lotèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Gadho-gadho)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gado-gado in Jakarta.JPG

Lotèk iku salah sawijiné panganan saka Indonésia sing isiné ana jinis-jinisé janganan sing digodhog, dicampur dadi siji kang diwènèhi bumbu kacang kang dialusaké lan ditambahi sambel kacang. Masakan iki amèh padha karo gadho gadho nanging gadho-gadho racaké diladèkaké nganggo endhog lan kadhangkala nganggo irisan témpé. Panganan iki didol ing warung pinggir dalan utawa warteg.