Mataram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kaca iki minangka kaca disambiguasi bab : Mataram

  1. Mataram, kutha ing Kabupatèn Lombok Kulon
  2. Kecamatan Mataram, kecamatan ing Kabupatèn Lombok Kulon
  3. Mataram Anyar, kecamatan ing Kabupatèn Lampung Wétan
  4. Mataram, Kasultanan Mataram
  5. Mataram II, krajaan ing pulo Jawa
  6. Mataram kuna, Krajaan Mataram kuna


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mataram&oldid=820538"