Kutha Mataram

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kutha Mataram
Lambang Kutha Mataram
Lambang Kutha Mataram
Motto: "---"
Peta Lokasi Kutha Mataram
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

3 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Katolik, Protestan lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kutha Mataram iku kutha krajan propinsi Nusa Tenggara Kulon, kutha gedhe liyane ing propinsi iki ya iku Bima. Jembar wewengkon kutha Mataram ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kutha Mataram ketata saking 3 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Ampenan
  2. CakraNagara
  3. Mataram

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Kutha Mataram, Nusa Tenggara Kulon
Lambang Kutha Mataram

Kecamatan: Ampenan | Cakranegara | Mataram

Nusa Tenggara Kulon
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Bima | Dompu | Lombok Kulon | Lombok Tengah | Lombok Wétan | Lombok Lor | Sumbawa | Sumbawa Kulon

Kutha: Mataram | Bima

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Propinsi Nusa Tenggara Kulon


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Mataram&oldid=1037496"