Kabupatèn Dompu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Dompu
Lambang Kabupatèn Dompu
Lambang Dompu
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi NTB Kabupatèn Dompu.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Dompu
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

7 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Katulik, Protèstan lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Dompu iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Kulon, kutha Dompu iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Dompu ketata saking 7 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Dompu
  2. Hu'u
  3. Kilo
  4. Manggelewa
  5. Pajo
  6. Pekat
  7. Woja

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Dompu

Nusa Tenggara Kulon
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Bima | Dompu | Lombok Kulon | Lombok Tengah | Lombok Wétan | Lombok Lor | Sumbawa | Sumbawa Kulon

Kutha: Mataram | Bima

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Provinsi Nusa Tenggara Kulon