Manggelewa, Dompu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Manggelewa, Dompu
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Dompu {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Manggelewa iku kecamatan ing Kabupaten Dompu propinsi Nusa Tenggara Barat.