Kutha Bima

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kutha Bima
Lambang Kutha Bima
Lambang Kutha Bima
Motto: "---"
Péta Kutha Bima ing NTB
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kecamatan
 - Cacahe:

3 kecamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Katolik, Protestan lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kutha Bima iku kutha ing propinsi Nusa Tenggara Kulon, kutha liyane ya iku Mataram. Jembar wewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Bima ketata saking 3 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Asakota
  2. Rasanae Barat
  3. Rasanae Timur

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Nusa Tenggara Kulon
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Bima | Dompu | Lombok Kulon | Lombok Tengah | Lombok Wétan | Lombok Lor | Sumbawa | Sumbawa Kulon

Kutha: Mataram | Bima

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Propinsi Nusa Tenggara Kulon


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Bima&oldid=1035962"