Kabupatèn Lombok Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Lombok Tengah
Lambang Lombok Tengah
Lambang Lombok Tengah
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi NTB Kabupatèn Lombok Tengah.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Praya
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

12 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:
Agama: Islam, Katulik, Protèstan lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Lombok Tengah iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Kulon, kutha Praya iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Lombok Tengah ketata saking 12 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Batukliang Utara
  2. Batukliang
  3. Janapria
  4. Jonggat
  5. Kopang
  6. Praya Kidul-kulon
  7. Praya Barat
  8. Praya Tengah
  9. Praya Timur
  10. Praya
  11. Pringgarata
  12. Pujut

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Lombok Tengah

Nusa Tenggara Kulon
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Bima | Dompu | Lombok Kulon | Lombok Tengah | Lombok Wétan | Lombok Lor | Sumbawa | Sumbawa Kulon

Kutha: Mataram | Bima

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia