Janapria, Lombok Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Janapria, Lombok Tengah
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lombok Tengah {{{nama dati2}}}]]

Janapria iku kecamatan ing Kabupaten Lombok Tengah propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Lombok Tengah