Hu'u, Dompu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hu'u, Dompu
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Dompu {{{nama dati2}}}]]

Hu'u iku kecamatan ing Kabupaten Dompu propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Dompu